Ajankohtaista

 

Hoitola on kesäloman jälkeen avoinna jälleen normaalisti ajanvarauksella. Myös työssäoppija Susanna palaa tekemään edullisia opiskelijahoitoja, Susanna on liikkeessä keskiviikkoisin ja torstaisin alkaen 16.8. Susannan opiskelijatöiden hinnat ovat seuraavat:

Jalkahoito 37€
Täydellinen kasvohoito 37€
Kasvohoito 32€
Käsihoito 22€
Ripsien& kulmien värjäys 17€
Vartalohieronta 22€

Susannan hoitovalikoimaan kuuluvat nyt myös kasvojen laitehoidot; timanttimikrohionta ja ultraäänipuhdistus. Nämä tehokkaat hoidot puhdistavat ja kuorivat kasvot hellävaraisesti, ja sopivat lähes kaikille ihotyypeille. Edulliset opiskelijahinnat Susannan tekemille hoidoille: timanttimikrohionta tai ultraäänipuhdistus 32€, mekaaninen ihonpuhdistus lisäksi 5€.

Ajanvaraukset Susannalle puhelimitse
050 3368009/ Elina.

Tervetuloa!

 

 

Hoitola on muuttanut uusiin tiloihin!

Hoitola Aito palvelee lokakuun 2016 alusta lähtien uusissa tiloissa. Uuden toimipaikan osoite on Turuntie 631 B, ja se sijaitsee viereisessä Osuuspankin rakennuksessa, vanhoissa apteekin tiloissa. Tervetuloa tutustumaan!

 

Tehokas ultraäänipuhdistus kuorii ja syväpuhdistaa

Uutena laitehoitona voit nyt valita ultraäänipuhdistuksen; hoito kuorii ja syväpuhdistaa ihon tehokkaasti ja yhdistettynä mekaaniseen ihonpuhdistukseen myös mustapäät saavat kyytiä!

Ultraäänipuhdistus 56€, mekaaninen ihonpuhdistus +8€.