Ajankohtaista

Jouluviikolla 51 Hoitola Aito on avoinna lahjakorttiostoksia varten

Ti 18.12 klo 11-13

Ke 19.12 klo 9-17

To 20.12 klo 9-13

Pe 21.12 klo 9-16

Tervetuloa ostoksille!

 

Tervehdys ihanat asiakkaani!
Marraskuun alusta hoitolan aukioloaikoihin tulee muutoksia; koska ylemmän AMK:n palvelumuotoilun opintoni vievät paljon aikaa, ja haluan panostaa niihin saadakseni niistä täyden hyödyn, hoitola on avoinna vain kaksi päivää viikossa. Pahoittelen jo etukäteen tästä aiheutuvaa haittaa, koska hoitoajat menevät melko pitkälle. Ilta- ja viikonloppuaikoja en pysty myöskään toistaiseksi tarjoamaan. Vapaat ajat löydät helpoiten täältä kotisivujen nettiajanvarauksesta, tai Facebookista osoitteesta facebook.com/hoitolaaito. Mikäli haluat piipahtaa tuote- tai lahjakorttiostoksilla, kannattaa soittaa: 050 336 8009/Elina.

Kaunista syksyn jatkoa kaikille teille!

 

EkoPharman uudet kasvohoidot nyt palveluvalikoimassa!

Marjamatka-kasvohoito on täydellisen rentoutumisen ja hemmottelun siivittämä kirkastava, puhdistava ja pehmentävä kasvohoito, jonka aikana pääset metsäiselle marjamatkalle vaikka talvella. Tässä hoidossa ei nipistellä eikä nypitä, hoito sopii kaikille ihotyypeille ja on erinomainen lahjaidea. 68€.

Erikoiskasvohoito sisältää AHA-happoihin perustuvan kemiallisen ph-kuorinnan, joka heleyttää ja kirkastaa ihoa, vaalentaa pigmenttiläiskiä sekä tasoittaa ihon pieniä juonteita. Hoitoon kuuluva erikoisnaamio räätälöidään naamiopohja- ja aktiiviainevalinnoilla jokaiselle asiakkaalle erikseen. Erikoiskasvohoito sopii kaikille ihotyypeille; aktiiviainevalinnoista riippuen hoito rauhoittaa, kosteuttaa, puhdistaa, kirkastaa tai kiinteyttää ihoa. 68€.