Ajankohtaista

 Hoitola Aito on sulkenut ovensa huhtikuun 2019 lopussa. Kiitos kaikille asiakkailleni vuosien varrelta, ja kaunista kesän odotusta!

Tervehdys kaikille!

Viisi vuotta hoitolayrittäjänä on vierähtänyt nopeasti, ja nyt on aika siirtyä uusien kujeiden pariin. Hoitola Aito on avoinna vielä huhtikuun loppuun asti, sen jälkeen hoitolan jatko riippuu siitä, löydänkö tilalle uuden yrittäjän. Toivotaan että näin käy, sillä asiakkaita ja kysyntää kosmetologipalveluille tällä seudulla kyllä riittää.

Muistathan käyttää vielä voimassa olevat lahjakorttisi, ja varata ajan hoitoon mahdollisimman nopeasti; näin varmistat että pääset nauttimaan valitsemastasi hoidosta. Koska käyttämättömiä lahjakortteja on vielä jonkin verran liikkeellä, en pysty enää myymään uusia lahjakortteja. Tällä varmistan sen, että kaikille lahjakortin jo ostaneille löytyy hoitoaika ennen huhtikuun loppua. Tällä hetkellä ajanvarauskalenteri on melko täynnä, ja varsinkin myöhäisemmät iltapäivä- ja ilta-ajat menevät nopeasti; sen takia niitä on hyvin rajallisesti tarjolla. Mikäli sinulla on käyttämätön, voimassa oleva lahjakortti mutta et löydä nettiajanvarauksen kautta sopivaa aikaa niin soittele:
050 336 8009.

Oikein aurinkoista ja lumista talven jatkoa kaikille, ja kiitos kaikille asiakkailleni kuluneista vuosista!
Terveisin, Elina

Tervehdys ihanat asiakkaani!
Marraskuun alusta hoitolan aukioloaikoihin tulee muutoksia; koska ylemmän AMK:n palvelumuotoilun opintoni vievät paljon aikaa, ja haluan panostaa niihin saadakseni niistä täyden hyödyn, hoitola on avoinna vain kaksi päivää viikossa. Pahoittelen jo etukäteen tästä aiheutuvaa haittaa, koska hoitoajat menevät melko pitkälle. Ilta- ja viikonloppuaikoja en pysty myöskään toistaiseksi tarjoamaan. Vapaat ajat löydät helpoiten täältä kotisivujen nettiajanvarauksesta, tai Facebookista osoitteesta facebook.com/hoitolaaito. Mikäli haluat piipahtaa tuote- tai lahjakorttiostoksilla, kannattaa soittaa: 050 336 8009/Elina.

Kaunista syksyn jatkoa kaikille teille!

EkoPharman uudet kasvohoidot nyt palveluvalikoimassa!

Marjamatka-kasvohoito on täydellisen rentoutumisen ja hemmottelun siivittämä kirkastava, puhdistava ja pehmentävä kasvohoito, jonka aikana pääset metsäiselle marjamatkalle vaikka talvella. Tässä hoidossa ei nipistellä eikä nypitä, hoito sopii kaikille ihotyypeille ja on erinomainen lahjaidea. 68€.

Erikoiskasvohoito sisältää AHA-happoihin perustuvan kemiallisen ph-kuorinnan, joka heleyttää ja kirkastaa ihoa, vaalentaa pigmenttiläiskiä sekä tasoittaa ihon pieniä juonteita. Hoitoon kuuluva erikoisnaamio räätälöidään naamiopohja- ja aktiiviainevalinnoilla jokaiselle asiakkaalle erikseen. Erikoiskasvohoito sopii kaikille ihotyypeille; aktiiviainevalinnoista riippuen hoito rauhoittaa, kosteuttaa, puhdistaa, kirkastaa tai kiinteyttää ihoa. 68€.