Hoidot

– Hemmotteluhieronta on asiakkaan valitsemalla eteerisellä öljyllä tai tuoksuttomalla hierontaöljyllä tehtävä hieronta, joka rauhoittaa ja rentouttaa aikaansaaden kokonaisvaltaisen hyvänolon tunteen.

– Intialainen päähieronta on päänähan, niskan ja kasvojen alueelle tehtävä hieronta, joka rauhoittaa mieltä ja helpottaa jännitystiloista ja stressistä johtuvaa päänsärkyä.

– Klassinen hieronta tehoaa lihaskipuihin ja jännitystiloihin, ja toimii kehoa ja mieltä rauhoittavana ja rentouttavana hoitona.

-Kuumakivihieronta on lämpimillä kivillä tehtävä hemmotteluhieronta, jossa lämmön ja hieronnan yhteisvaikutuksesta koko keho rentoutuu. Kuumakivihieronta auttaa myös kipeitä lihaksia palautumaan rasituksesta.

Timanttimikrohionta on ihoa tehokkaasti uudistava ja kuoriva laitehoito, joka räätälöidään asiakkaan iholle sopivaksi säädettävällä alipaineimulla ja sopivalla hoitopäällä. Hoito tehoaa erityisesti pintaryppyihin, aknearpiin, ihon sameuteen ja suurentuneisiin ihohuokosiin sekä pigmenttiläiskiin, ja se sopii myös ikääntyneelle iholle. Timanttimikrohionta tehostaa ihon pintaverenkiertoa, ja mahdollistaa hoitavien aineiden ja kosteuden imeytymisen. Hoitoa suositellaan sarjahoitona, ihon kunnosta ja hoidettavasta kohteesta riippuen noin 3-6 kertaa, mutta jo yhden kerran jälkeen iho näyttää ja tuntuu kirkkaammalta ja pehmeämmältä. Timanttimikrohiontaan suositellaan yhdistettäväksi ihonpuhdistus.

– Ultraäänipuhdistus on hellävarainen mutta tehokas kuorinta ja syväpuhdistus, joka aktivoi ihon toimintoja. Herkemmällä iholla ultraäänipuhdistus toimii mekaanisen ihonpuhdistuksen korvaajana. Tukkeumia tai epäpuhtauksia sisältävälle iholle suositellaan ultraäänipuhdistuksen lisäksi mekaanista ihonpuhdistusta: ultraäänipuhdistus kuorii ja valmistaa ihon mekaaniseen puhdistukseen, jolloin epäpuhtaudet nousevat helpommin ihon pinnalle ja ne on kivuttomampi poistaa.